Mail Letterval Letterval op LinkedIn Letterval op Youtube Letterval op Soundcloud
...maakt audio en video toegankelijk

Ondertiteling

Bent u slechthorend of doof? Of werkt u voor slechthorende en dove mensen? Heeft u videomateriaal waarop Nederlands wordt gesproken, maar die GEEN Nederlandse ondertiteling heeft, terwijl u dat wel wilt? Ergert u zich aan de slechte automatisch gegeneerde Nederlandse ondertiteling door YouTube? Schakel dan Letterval in!

Richard van Royen heeft ervaring in het ondertitelen voor doven en slechthorenden voor onder andere commerciële omroepen, instanties voor doven en slechthorenden, maar ook voor individuen. Het gaat hierbij om tv-programma's, internetfilmpjes of privé-opnames. Hij kan de Nederlandse ondertiteling voor u verzorgen, waarbij wordt aangesloten bij uw voorkeur en wensen.

Bekijk hier enkele voorbeelden van ondertiteling voor doven en slechthorenden, gemaakt door Letterval.
 
De eerste betreft een video waarbij de ondertiteling via YouTube wordt weergegeven. Klik op de ondertitel-knop om deze aan of uit te zetten. Door te klikken op "Opties" kunt u tevens het uiterlijk van de ondertiteling ZELF aanpassen. 

De tweede betreft een door Letterval gemaakte video, waarbij de ondertiteling in de opname zelf is ingebrand. Hieraan kunt u zelf niets aanpassen.

Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

AANMELDING WORKSHOP vrijdag 23 maart 2018: 
Klik hier voor het aanmeldingsformulier voor de workshop voor schrijftolken: 
"Voorbereid online ondertitelen van Nederlandstalige (web)video’s".